Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 52 Novembre - Desembre 2019    
gamacolores
  Versión castellana
   
   
  Notícies breus
   
   
 
Lleida
Taula de debat Vida saludable i menopausa
Data: 5 de novembre
Lloc: A la sala Jaume Magre (C/ Bisbe Torres, 2)
Horari: a les 17 h


La Fundació Agrupació organitza una xerrada amb un enfoc multidisciplinari: l’alimentació, l’activitat física i la salut amb tres ponents especialitzats en cada àrea. L’objectiu d’aquesta conferència és parlar sobre la importància que té la salut i l’alimentació en l’etapa de la menopausa i donar consells sobre com s’interrelacionen aquests conceptes.

Els ponents que intervindran a la taula de debat serà una metgessa especialista en medicina de l’esport, Sra. Mariona Violan, una ginecòloga, Sra.Edda Marimon i una nutricionista-dietista, Sra.Dolors Borau.

Per inscriure’s a l’activitat cal trucar al 93.482.67.01 o bé enviar un correu electrònic a fundacio@agrupacio.es
Sabadell
Conferència sobre Soledat
Data: 14 de novembre
Lloc: Complex Parc Central (C/Diego de Almagro, 42)
Horari: a les 11 hA la conferència es parlarà sobre la importància de crear i potenciar una bona xarxa social, de mantenir-se actiu tant físicament com psicològicament, de l’envelliment saludable en tots els sentits, entre d’altres....

La conferència anirà a càrrec de la psicòloga Sra. Imma Playà.

En acabar la presentació es lliurarà, a totes les persones assistents, un llibre sobre els estats d’ànim en les persones grans.

Confirmació d’assistència al 93.482.67.01 o bé a fundacio@agrupacio.es
     
 
Sabadell
Jornada d’Hàbits Saludables
Data: 18 de novembre
Lloc: Escola Espronceda i Sallarés i Pla
Horari: a les 9:15 hLa jornada tracta tres àrees molt importants per la salut dels nens i les nenes: l’alimentació saludable, l’activitat física i la higiene del son. Al llarg del taller es reforçarà la importància d’una dieta saludable i equilibrada i la pràctica diària d’activitat física. Així mateix, es tractarà la higiene del son i es farà entrega d’un díptic informatiu amb recomanacions referents a les tres àrees.
Tarragona
Conferència sobre Soledat
Data: 27 de novembre
Lloc: Sala d’actes de l’IMET (Av. Ramón y Cajal, nº70)
Horari: a les 10 hA la conferència es parlarà sobre la importància de crear i potenciar una bona xarxa social, de mantenir-se actiu tant físicament com psicològicament, de l’envelliment saludable en tots els sentits, entre d’altres....

La conferència anirà a càrrec de la psicòloga Sra. Imma Playà.

En acabar la presentació es lliurarà, a totes les persones assistents, un llibre sobre els estats d’ànim en les persones grans.

Confirmació d’assistència al 93.482.67.01 o bé a fundacio@agrupacio.es
   
 
Barcelona
Acte lliurament de Premi i Beques de la Fundació Agrupació

Data: 10 de desembre
Lloc: Sala d’actes Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més Baix, nº 7)
Horari: a les 19 h.

El proper dia 10 de desembre es celebrarà a Barcelona l’entrega del Premi Infància 2019 i de les beques per a màsters i postgraus que proporciona la Fundació Agrupació.

El Premi Infància dotarà amb 12.000€ a un projecte que estigui relacionat amb l’estudi o prevenció de les malalties en els infants. Per un altre banda, les beques es concediran per un valor total de 25.000€ i té com objectiu oferir un ajut econòmic per seguir formant-se i aprenent.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es

Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Avís legal: en compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, l'informem que les seves dades formen part dels fitxers de dades propietat d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA. per a finalitats comercials i publicitàries, així com per mantenir-lo informat de les activitats i jornades que organitzi la Fundació Agrupació que puguin ser del seu interès.
Si vostè no vol continuar rebent aquests tipus de comunicacions, o desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot fer-ho adreçant-se a l'Agrupació al correu electrònic baixabutlleti@agrupacio.es o faci clic aquí.