Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 51 Setembre - Octubre 2019    
gamacolores
  Versión castellana
   
   
  Notícies breus
   
   
 
Lleida
Dia Mundial de l’Alzheimer
Data: 19 de setembre
Lloc: A la sala Jaume Magre (C/ Bisbe Torres, 2)
Horari: a les 17 hAmb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, la Fundació Agrupació, amb la col·laboració de l’equip de Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida, realitza un taller on es faran jocs i dinàmiques per entrenar la memòria.

Amb aquesta sessió es vol treballar l’atenció, la memòria, la percepció...

Es faran exercicis de relaxació, reminiscència, estimulació cognitiva, on es treballarà l’atenció, el càlcul, el llenguatge i la memòria.

Per inscriure’s a l’activitat cal trucar al 93.482.67.01 o bé enviar un correu electrònic a fundacio@agrupacio.es.
Tarragona
Jornada d’Hàbits Saludables
Data: 26 de setembre
Lloc: Escola Ponent
Horari: a les 9:15 hLa jornada tracta tres àrees molt importants per la salut dels nens i les nenes: l’alimentació saludable, l’activitat física i la higiene del son. Al llarg del taller es reforçarà la importància d’una dieta saludable i equilibrada i la pràctica diària d’activitat física. Així mateix, es tractarà la higiene del son i es farà entrega d’un díptic informatiu amb recomanacions referents a les tres àrees.
     
 
Reus
Conferència sobre Soledat
Data: 3 d’octubre de 2019
Lloc: Casal de les Dones (Plaça de la Patacada, 9)
Horari: a les 11hEn motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, la Fundació Agrupació, amb la col·laboració de l’equip de Salut de l’Ajuntament de Reus, realitza una conferència sobre soledat. A la conferència es parlarà sobre la importància de crear i potenciar una bona xarxa social, de mantenir-se actiu tant físicament com psicològicament, de l’envelliment saludable en tots els sentits, entre d’altres....

La conferència anirà a càrrec de la Sra. Imma Playà, piscòloga.

En acabar la presentació es lliurarà, a totes les persones assistents, un llibre sobre els estats d’ànim en les persones grans.

Confirmació d’assistència al 93.482.67.01 o bé a www.fundacioagrupacio.es
Mataró
Conferència sobre promoció de la salut a través de l’activitat física
Data: 8 d’octubre
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra (Pl. Occitània, s/n)
Horari: a les 10 h

La Fundació Agrupació, amb la col·laboració de l’equip d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, organitza una conferència sobre la promoció de la salut a través de l’activitat física.

Aquesta conferència anirà a càrrec de la Dra. Mariona Violan, coordinadora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya.

D’estar interessat/da en assistir haurà d’enviar un correu electrònic a www.fundacioagrupacio.es
   
 
Vilafranca del Penedès
Conferència sobre la salut dels nostres peus
Data: 10 d’octubre
Lloc: Escorxador (C/ Escorxador, 19)
Horari: a les 10:30 h


La Fundació Agrupació, amb la col·laboració de l’equip de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, realitza una conferència sobre la importància de la cura dels peus en les persones grans. A la conferència es parlarà sobre els diversos tractaments podològics i la influència que tenen algunes malalties sobre els peus.

La conferència anirà a càrrec del Dr. José Manuel Ogalla.

En acabar la presentació es lliurarà, a totes les persones assistents, un fulletó amb consells per millorar la salut dels nostres peus.

Confirmació d’assistència al 93.482.67.01 o bé a www.fundacioagrupacio.es
 
Sabadell
Jornada d’Hàbits Saludables
Data: 16 d’octubre
Lloc: Pendent de confirmació
Horari: a les 9 hLa jornada tracta tres àrees molt importants per la salut dels nens i les nenes: l’alimentació saludable, l’activitat física i la higiene del son. Al llarg del taller es reforçarà la importància d’una dieta saludable i equilibrada i la pràctica diària d’activitat física.

Així mateix, es tractarà la higiene del son i es farà entrega d’un díptic informatiu amb recomanacions referents a les tres àrees.
   
 
Tarragona
Conferència sobre “Salut i Conducció”
Data: 23 d’octubre
Lloc: Llar Municipal de Gent Gran Tàrraco (Av. Catalunya, 46-48)
Horari: a les 10 h


La Fundació Agrupació, conjuntament amb la Fundació RACC organitzen una conferència sobre salut i conducció. Al llarg de la xerrada s’explicaran algunes eines d’autoavaluació, es parlarà de la salut en les persones grans i es donaran consells i alternatives per poder prendre decisions de manera responsable respecte de la pròpia conducció i per aconseguir una mobilitat activa, segura i saludable a totes les etapes de la vida, especialment a partir dels 65 anys.

En acabar la conferència es podran provar aquestes eines d’autoavaluació de manera gratuïta.

Confirmació d’assistència al 93.482.67.01 o bé a fundacio@agrupacio.es.
 
Beques per a estudis de postgrau XXII Convocatòria 2019Beques per a estudis de postgrau
XXII Convocatòria 2019


Amb l’objectiu de promoure la formació, la Fundació Agrupació convoca per vintidosè any consecutiu aquests ajuts destinats a clients o a fills de clients del Grup ACM Espanya (Agrupació, Atlantis i/o Amgen) que, una vegada hagin finalitzat estudis de grau universitari, una diplomatura o llicenciatura, vulguin realitzar estudis de postgrau i màsters.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 16 de setembre de 2019.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es


 
Convocatòria de premi d’investigació Àmbit de la infància. XXII Convocatòria · 2019Convocatòria de premi d’investigació
Àmbit de la infància. XXII Convocatòria · 2019

Es premiarà un projecte de recerca de base científica que es vulgui portar a terme sobre prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i accidents en l’àmbit de la infància.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitza el 27 de setembre de 2019.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es

Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
Avís legal: en compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, l'informem que les seves dades formen part dels fitxers de dades propietat d'Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA. per a finalitats comercials i publicitàries, així com per mantenir-lo informat de les activitats i jornades que organitzi la Fundació Agrupació que puguin ser del seu interès.
Si vostè no vol continuar rebent aquests tipus de comunicacions, o desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot fer-ho adreçant-se a l'Agrupació al correu electrònic baixabutlleti@agrupacio.es o faci clic aquí.