Oficines i serveis comunicacion@agrupacio.es 934826600 ES
logo Agrupació
logo Agrupació

Sobre Agrupació

Agrupació es va fundar el 1902 per donar resposta a una situació de manca de protecció social en uns inicis del segle XX en què Espanya estava molt lluny del ritme de desenvolupament europeu i amb una assistència social i sanitària, per part dels poders públics, totalment inexistent. El seu objectiu social era "reunir una quantitat entre tots els seus individus cada vegada que es produeixi la defunció d'algun d'aquests, per lliurar-la a les persones properes del soci difunt".

Qui som?

Actualment, Agrupació és molt més que una companyia d'assegurances: és part del gran grup europeu que lidera l'entitat bancària Crédit Mutuel.

Gràcies a la unió d'Assurances du Crédit Mutuel i el RACC, Agrupació adquireix una nova dimensió com a companyia. Solvència, seguretat i vocació de creixement a través del servei a les persones són els eixos de l'Agrupació d'avui.

Ens regim per un Codi Deontològic que reflecteix els objectius generals definits pel Grup GACM Espanya (en línia amb els de Crédit Mutuel Alliance Fédérale) pel que fa a la qualitat de l'atenció al client, integritat, disciplina en l'execució d'operacions i compliment de la normativa. Consulta'l aquí.

Quins serveis oferim?

L'exigència d'un gran grup és màxima. Per això, la màxima qualitat és l'única resposta que Agrupació ofereix sempre als seus clients a través de les seves solucions asseguradores i de servei.

Compta amb la professionalitat i la dedicació de més de 420 treballadors, més de 700 assessors i mediadors i més de 40.000 professionals sanitaris i centres mèdics de referència, i ofereix la cobertura d'assegurances de previsió personal (Salut, Accidents, Decessos, Dependència, Vida, Estalvi i Pensions) i rams diversos (Llar, Automòbil, Comunitats, etc.), amb més de 350.000 assegurats i més de 450.000 pòlisses contractades.

Dades de la companyia

Denominació social: Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, S. A.
Domicili social: Carretera de Rubí, 72-74. Edifici Horizon, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).
Registre Mercantil: entitat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, F. 63, H.B-423520, T.43137
Registre especial: inscrita en el Registre Administratiu d'Entitats Asseguradores sota la clau C-790.
NIF: Número d'Identificació Fiscal A-65782807.

 

Documents d'interès

 

Si tens dubtes, T'ajudem! - 934 826 600


Contacta