Oficines i serveis comunicacion@agrupacio.es 934826600 ES
logo Agrupació
logo Agrupació

SOAM

Servei d'Orientació i Atenció Mèdica

Serveis 100 % útils

Orientació Mèdica: estem al teu costat amb un equip mèdic d'atenció telefònica disponible 24 hores/365 dies, que atén més de 70.000 trucades l'any.

Atenció Mèdica: amb la teva targeta Agrupació pots accedir a les prestacions de salut no cobertes a preus especials i fins a un 50 % de descompte sobre la tarifa privada dels professionals.

Medicines i Serveis Complementaris: preus especials en les especialitats que complementen els serveis mèdics convencionals.

Segona Opinió Mèdica: en cas de malaltia greu (càncer, malalties cardiovasculars, trasplantament d'òrgans, malalties neurològiques, insuficiència renal crònica i SIDA), gràcies a la Segona Opinió Mèdica pots estar segur que el teu diagnòstic i el tractament són els correctes.

Ajuda a la Convalescència: en cas d'hospitalització per cirurgia de 7 o més dies, et facilitem 1 mes de Teleassistència i 10 hores de Servei d'ajuda a domicili.

Assistència de Viatge: cobertura de fins a 12.000 euros de les despeses mèdiques i farmacèutiques a l'estranger.

Servei d'Orientació Social: consultes relatives a tot tipus de problemàtiques socials derivades de malalties o situacions relacionades amb infància, adolescència, adults, vellesa, dependència, etc.

Gestor Personal de Salut: és una eina online d'autogestió de salut per part del client, orientada a la salut i al benestar de les persones, que serveix per gestionar de forma fàcil i personalitzada la salut.

 

Atenció mèdica a preus especials

Possibilitat d'accés a un Quadre Mèdic Nacional de més de 35.000 especialistes i professionals sanitaris de l'entitat amb més de 2.000 facultatius de medicina general, 1.500 pediatres i 400 centres mèdics sense llistes d'espera i a preus especials.

Amb la teva targeta Agrupació podrà anar al metge o centre triats, sense talonaris ni tràmits per obtenir autoritzacions, ja que aquesta targeta t'identifica com a assegurat. Tot seguit, t’indiquem exemples de preus orientatius a Barcelona amb el Servei d'Orientació i Atenció Mèdica en cas que aquestes prestacions no estiguessin cobertes per la teva pòlissa de salut.

Exemple d'actes a Barcelona per a un assegurat de salut Exemple tarifa orientativa amb el Servei d'Orientació i Atenció Mèdica a Barcelona Exemple tarifa privada a Barcelona
Visita medicina general  des de 21 € entre 60 i 100 €
Visita pediatria des de 23 € entre 60 i 100 €
Visita ginecologia i obstetricia i altres especialistes 27 € entre 120 i 150 €
TAC/Tomografia axial informatitzada (crani, cara, coll) desde 76 € 165 €
Cirurgia reactiva miopia (làser) per als dos ulls 1.500 € 2.000 €

 

 

Medicines i serveis complementaris

Especialitats i/o tècniques per garantir la salut integral dels nostres clients. Impartides per professionals qualificats, complementen les especialitats mèdiques tradicionals a preus especials.

Serveis: podologia, psicologia, acupuntura, homeopatia, medicina naturista, audiologia, cirurgia reactiva, dietètica, logopèdia, medicina preventiva, òptica, recuperació postpart, reproducció assistida, congelació de les cèl·lules mare.

   

Altres serveis

Centres i residències: descomptes per als nostres clients en centres i residències per a persones grans.


  

Teléfonos de interés

Información: 934 826 600

Orientación Médica: 935 050 112


Contacta