Assegurances de Vida

assegurances de vida

Protegeixi davant de qualsevol imprevist el seu benestar i el de la seva família contractant la millor assegurança de vida; més econòmica, assequible i completa

Per què una assegurança de vida?

Una mort al si de la família és emocionalment un cop duríssim, però a més també pot tenir un elevat cost en el patrimoni i la seguretat financera present i futura dels seus. De sobte, s'ha de viure sense els ingressos de la persona desapareguda. Continuar fent front a les despeses bàsiques com poden ser el pagament de la hipoteca, l'educació dels fills o simplement omplir la nevera. Sense parlar de la resta de projectes familiars: canviar el cotxe, un màster a l'estranger per al fill, complementar la jubilació, vacances, etc.


A més, les assegurances de vida també protegeixen l'assegurat en cas d'invalidesa. D'aquesta forma, la persona que pateixi aquesta circumstància no ha de dependre econòmicament de tercers. D'altra banda, la situació econòmica i demogràfica ens ha instal·lat en una tendència de retallades en prestacions públiques. Per tant, aquest tipus d'assegurances aniran guanyant importància. De fet, malauradament, de moment, Espanya és un dels països d'Europa amb menys conscienciació en la previsió en general i en les assegurances de vida en particular.

Si vol estar tranquil en el cas de malalties greus, invalidesa o defunció:

Contractar la millor assegurança de vida, la seva solució

 

En definitiva, contractar una assegurança de vida garanteix que el nucli familiar tingui les necessitats financeres cobertes i el patrimoni protegit en cas de mort o d'invalidesa. Es garanteix tranquil·litat.
Perquè igual que ens cuidem de la nostra salut i benestar personal, també hem de ser responsables de cuidar el nostre futur i el dels nostres.
A més, en les edats joves i mitges que és quan més càrregues familiars tenim i, per tant, més necessaris són els nostres ingressos, el preu de l'assegurança de vida és molt econòmic, ja que el component principal d'aquesta assegurança és l'edat.

La nostra proposta. Què li oferim?

 

Li oferim diferents fórmules per assegurar-se en cas de defunció, invalidesa, malalties greus, hospitalització, etc.
  • Assegurança de vida econòmica.
  • Una assegurança de vida flexible i adaptable, perquè vostè tria l'import del capital a cobrar en cas de sinistre, fraccionar el pagament, i modificar capitals o beneficiaris.
  • Un assessorament personalitzat. Podem ajudar-lo a reflexionar amb total confiança sobre si: Necessito una assegurança de vida? Amb quin import de capital? Quines garanties contracto? Quins beneficiaris són aconsellables?
  • I a més, la nostra assegurança de vida li ofereix un gran conjunt de serveis especialitzats: testament gratuït, servei d'orientació mèdica, segona opinió mèdica, assistència en viatge, servei d'orientació social i orientació jurídica.

Descobreixi la nostra assegurança de vida

Asseguri la vida dels seus amb la nostra pòlissa d'assegurança en cas de defunció o invalidesa

Si desitja estar tranquil en el cas de malalties greus, invalidesa o defunció.

Vida Risc: garanteix el cobrament d'un capital en cas de defunció, amb la possibilitat de contractar altres garanties complementàries.

 

Calculi i contracti la seva assegurança de vida al millor preu amb Agrupació.