Oficines i serveis comunicacion@agrupacio.es 934826600 ES
logo Agrupació
logo Agrupació
seguro auto

Amb les assegurances mèdiques privades de salut de Agrupació obtindràs la millor qualitat sanitària a bon preu

Perquè tots som únics i originals i tots veiem el món de diferent manera.

Calcula la teva assegurança de salut

SALUTMEDIC

Salutmedic és una assegurança mèdica amb 6 modalitats que cobreixen totes les necessitats personals de salut. Perquè tots som únics i originals i tots veiem el món de diferent manera.

Salutmedic

Accesmedic

Si confies a les intervencions hospitalàries de la salut pública, però vols visitar-te amb un especialista privat concret, sense esperar. Visites a metges i especialistes, sense esperes ni tràmits.

Accesmedic
Salutmedic

Clinimedic

Si visites especialistes de la salut pública, però busques solucions privades ràpides en hospitalització o quiròfan. Hospital i quiròfan disponibles, quan ho necessitis.

Clinimedic
Salutmedic

Clinimedic Plus

Si busques solucions privades en hospitalització i quiròfan i visites mèdiques privades. Visites a metges i especialistes a preus especials, hospital i quiròfan disponibles, sense esperes.

Clinimedic Plus
Salutmedic

Completmedic

Si ho prefereixes tot inclòs sense complicacions. Totes les visites, especialistes i hospitals privats, sense esperes ni tràmits.


Completmedic
Salutmedic

Completmedic Plus

Si ho vols tot inclòs i, a més, triar el seu ginecòleg i el seu pediatre. Tot el que necessitis i, a més, el millor per a elles i per als seus fills.

Completmedic Plus
Salutmedic

Universalmedic

Si desitges triar amb qui, quan i on visitar-se o operar-se, perquè en qualsevol moment i lloc pot sorgir un imprevist. El teu tries el metge o centre que vulguis, on vulguis.

Universalmedic

Vols un concepte de medicina alternativa?


Si per motius religiosos, immunològics o personals la medicina tradicional no s'adapta a les teves necessitats. Metges, especialistes, cirurgians i hospitals per a subministrar-te el millor tractament i intervencions disponibles.

Cirurgia Sense Sang

Consulta on-line el nostre complet quadre facultatiu, hospitalari i de serveis

Més de 39.000 especialistes i professionals sanitaris, incloent més de 2.000 metges de medicina general, més de 1.500 pediatres, més de 2.000 ginecòlegs... i prop de 180 clíniques i 200 centres mèdics perquè sempre tinguis molt a prop l'assistència que necessitis.

Veure quadre mèdic
Calcula el preu Contacta