Oficines i serveis comunicacion@agrupacio.es 934826600 ES
logo Agrupació
logo Agrupació
seguro auto

Amb les assegurances mèdiques privades de salut de Agrupació obtindràs la millor qualitat sanitària a bon preu

Perquè tots som únics i originals i tots veiem el món de diferent manera.

Calcula la teva assegurança de salut Més informació de la promoció

SALUTMEDIC

Salutmedic és una assegurança mèdica amb 6 modalitats que cobreixen totes les necessitats personals de salut. Perquè tots som únics i originals i tots veiem el món de diferent manera.

Salutmedic

Accesmedic

Si confies a les intervencions hospitalàries de la salut pública, però vols visitar-te amb un especialista privat concret, sense esperar. Visites a metges i especialistes, sense esperes ni tràmits.

Accesmedic
Salutmedic

Clinimedic

Si visites especialistes de la salut pública, però busques solucions privades ràpides en hospitalització o quiròfan. Hospital i quiròfan disponibles, quan ho necessitis.

Clinimedic
Salutmedic

Clinimedic Plus

Si busques solucions privades en hospitalització i quiròfan i visites mèdiques privades. Visites a metges i especialistes a preus especials, hospital i quiròfan disponibles, sense esperes.

Clinimedic Plus
Salutmedic

Completmedic

Si ho prefereixes tot inclòs sense complicacions. Totes les visites, especialistes i hospitals privats, sense esperes ni tràmits.


Completmedic
Salutmedic

Completmedic Plus

Si ho vols tot inclòs i, a més, triar el seu ginecòleg i el seu pediatre. Tot el que necessitis i, a més, el millor per a elles i per als seus fills.

Completmedic Plus
Salutmedic

Universalmedic

Si desitges triar amb qui, quan i on visitar-se o operar-se, perquè en qualsevol moment i lloc pot sorgir un imprevist. El teu tries el metge o centre que vulguis, on vulguis.

Universalmedic

Els nous conceptes d'assegurances mèdiques


Si desitges l'assistència ambulatòria amb un ampli quadre facultatiu en medicines complementàries. Ofereix cobertura en podologia, acupuntura, homeopatia, medicina natural, dietètica, logopèdia, osteopatía i psicologia.

Naturmedic

Vols un concepte de medicina alternativa?


Si per motius religiosos, immunològics o personals la medicina tradicional no s'adapta a les teves necessitats. Metges, especialistes, cirurgians i hospitals per a subministrar-te el millor tractament i intervencions disponibles.

Cirurgia Sense Sang

Consulta on-line el nostre complet quadre facultatiu, hospitalari i de serveis

Més de 39.000 especialistes i professionals sanitaris, incloent més de 2.000 metges de medicina general, més de 1.500 pediatres, més de 2.000 ginecòlegs... i prop de 180 clíniques i 200 centres mèdics perquè sempre tinguis molt a prop l'assistència que necessitis.

Veure quadre mèdic
Calcula el preu Contacta