Assegurances d'Estalvi

PROTEGEMOS SUS AHORROS

Amb les nostres assegurances d'estalvi, asseguri's un capital i una rendibilitat determinada a un termini fixat per obtenir un capital destinat a finançar quelcom en concret, per afrontar algun imprevist, per assegurar econòmicament els projectes de futur dels menors de 23 anys, etc.

Vol un producte d'estalvi que complementi la seva jubilació amb total disponibilitat dels diners? Descobreixi els nostres tipus d'assegurances d'estalvi.

Si pot realitzar una aportació mensual (des de 30 €), podrà assegurar-se la tranquilitat econòmica per al futur.

Patrimoni: pla d'estalvi a mitjà y llarg termini amb una rendibilitat fixada trimestralment per anticipat, que podrà ser superior en el període inicial.

Pla d'Inversió Assegurada (PIAS): totalment flexible amb exempció fiscal sempre que tingui una durada de 5 anys i el seu rescat sigui a través d'una renda vitalícia.

Integra5+ (SIALP): Pla d'Estalvi a Llarg Termini que permet obtenir un capital, els rendiments del qual quedaran exempts de tributació fiscal, sempre que es compleixin els imports (màxim 5.000 €/any) i terminis establerts legalment (como a mínim 5 anys).

Vol estalviar per al futur dels més petits? El millor pla d'estalvi per a joves garantit.

Si desitja assegurar els estudis dels seus fills per molt pocs euros al mes

Estalvi Jove: garanteix un capital per a que quan els seus fills siguin grans puguin estudiar, comprar-se un cotxe, independitzar-se o muntar el seu propi negoci.