Assegurances de Béns

Pot protegir la seva casa, el seu cotxe, el seu negoci i la comunitat de propietaris del seu habitatge per si succeeix alguna cosa.

Vol estar tranquil passi el que passi en la seva llar?
Si pateix un robatori, un incendi, una fuita d'aigua, l'impagament d'un inquilí o perjudica a una altra persona, aquest segur li protegirà.

Llar: s'adapta a l'habitatge habitual, a les segones residències i als habitatges destinats a lloguer segons les cobertures escollides.

Lloguer: cobreix les despeses econòmiques, materials i de defensa jurídica que puguin produir-se a l'arrendador d'un habitatge.

Vol estar tranquil passi el que passi en el seu comerç?
Si el seu negoci sofreix un imprevist (robatori, incendi, vandalisme…), asseguri's que aquest afecti el menys possible a la seva activitat.

Comerç: protegeix als establiments dedicats al petit i mig comerç i oficines.

Vol cobrir els danys que pugui patir o causar al conduir un vehicle?
Disposem de soluciones adaptades a cada tipus de vehicle per a cobrir millor totes les necessitats derivades de la propietat i conducció d'un automòbil.
Per a la majoria de vehicles vostè podrà triar entre diferents opcions a contractar partint d'unes garanties bàsiques (obligatòries), que es poden ampliar amb garanties opcionals en funció de les seves necessitats i preferències concretes.

Turismes i Furgonetes: cobreix totes les necessitats derivades de la propietat i conducció de turismes i furgonetes d'ús particular.

Vehicles d'empresa: cobreix totes les necessitats derivades de la propietat i conducció de turismes i furgonetes d'ús professional o d'empresa.

Motos i Quads: cobreix totes les necessitats derivades de la propietat i conducció de motos d'ús particular.

Ciclomotors: cobreix totes les necessitats derivades de la propietat i conducció de ciclomotors d'ús particular.

Vol no haver de preocupar-se pel que li pot ocórrer a la seva comunitat de propietaris?
Si el seu habitatge o negoci forma part d'una comunitat, gaudeixi de total tranquil·litat.

Comunitat: cobreix els danys que puguin sofrir els béns de la comunitat. Flexibilitat per adaptar-se en cobertures i cost a les necessitats de l'edifici.