Les persones, la nostra gran prioritat

Mesures preses per l'entitat

 

Als nostres clients, a la nostra gent.

A Agrupació ens sumem a la crida de consciència i responsabilitat i, volent oferir el millor servei a tothom, agraïm que, davant de la inusual situació que estem vivint, feu ús, més que mai, de la nostra app, el nostre web, els telèfons i mails que posem a la vostra disposició.

Per aquesta raó, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i dels organismes oficials, Agrupació ha pres les mesures següents:

  • Mantenim les nostres oficines obertes prioritzant la concertació telefònica de cita prèvia. Així mateix, es proveirà totes les oficines de les mesures d'higiene necessàries per als nostres professionals mentre l'oficina estigui oberta. També hauran de mantenir una distància mínima d'1,5 metres amb qualsevol persona.
  • Les plataformes telefòniques i els serveis d'atenció al client mantindran l'horari de servei complet de 8:00 a 20:00 h.
  • Et recordem la importància de no compartir les teves contrasenyes personals i respectar en tot moment les normes bàsiques de ciberseguretat.
  • I per ser client del grup d'empreses de Crédit Mutuel a Espanya, podràs beneficiar-te de la mesura que TARGOBANK posa a disposició dels seus clients per evitar els desplaçaments a les oficines: retirada d'efectiu GRATIS amb targeta de dèbit en més de 2.300 caixers propis, i en qualsevol caixer del territori nacional a partir de 150 €. Si vols més informació, prem aquí.

Contacta amb nosaltres

Recorda que tens a la teva disposició diferents canals no presencials per comunicar-te amb nosaltres i així evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris tal com recomanen les autoritats sanitàries.

I no oblidis seguir els consells per protegir-te contra el Coronavirus que han elaborat els nostres serveis mèdics a partir d'informació del Ministeri de Sanitat, Consum i Serveis Socials.

Gràcies per la teva comprensió i responsabilitat.

Documentació

Accions preses