Quadre Mèdic - Agrupació

cuadro médico Agrupació

Consulta on-line el nostre complet quadre facultatiu, hospitalari i de serveis

 

Més de 35.000 especialistes i professionals sanitaris, incloent més de 2.000 metges de medicina general, més d'1.500 pediatres, més de 2.000 ginecòlegs... i prop de 180 clíniques i 200 centres mèdics perquè sempre tinguis molt a prop l'assistència que necessitis.

Centres propis

Els Centres Mèdics Agrupació són els centres assistencials propis de l'entitat. Compten amb un excel·lent quadre mèdic i instal·lacions i equipaments mèdic sanitaris d'última generació per garantir la millor qualitat assistencial.

Metges i centres

Busca i troba des d'aquest apartat els professionals mèdics i clíniques de l'especialitat concreta que necessitis.

Clíniques concertades

Busca i troba des d'aquest apartat les clíniques de més prestigi que l'entitat té concertades per a tu.

Centres d'urgència

Si tens una urgència mèdica pots trucar al 934 826 600, 24 hores/365 dies. El Servei d'Orientació i Atenció Mèdica t'orienta i t'apropa el tipus d'assistència mèdica que necessites.
Si ho consideres convenient, pots acudir i sense autorització a qualsevol dels centres d'urgència concertats.

Mitjans de diagnòstic

Anàlisis clíniques, biòpsia, broncoscòpia, densitometria òssia, doppler cardíac, ecografia, electrocardiograma, electromiograma, electroneurofisiologia, ergonometria, gammagrafia, medicina nuclear, hemodinàmica cardiovascular/coronariografia, holter, mamografia, prova funcional respiratòria, radiodiagnòstic(TAC i RMN), radiologia convencional, tomografia per emissió de positrons(PET) i urodinàmica.

Quadre mèdic dental

Si tens alguna urgència dental pots trucar al 934 456 364, 24h/365 dies, on t'orientaran i derivaran a l'especialista del nostre quadre més proper al teu domicili.
Busca i troba en l'ampli quadre mèdic odontològic amb més de 2.400 clíniques dentals i professionals mèdics.

Quadre medicines complementàries (només per a Naturmedic)

Busca i troba els professionals legalment qualificats que practiquin acupuntura, homeopatia, medicina naturista, osteopatia, logopèdia, dietètica, podología i psicologia.
Per a més informació sobre el producte Naturmedic, prem aquí.

L'accés als serveis mèdics i hospitalaris del quadre està supeditat a allò convingut en les condicions generals, particulars i especials de les pòlisses d'assegurança i en la Guia d'usuari del quadre mèdic.

Servei d'Orientació i Atenció Mèdica

Parla amb els nostres metges a qualsevol hora

934 826 600