Mèdics

MEDICOS DE CENTRO AGRUPACIÓ

Els Centres Mèdics Agrupació són els centres assistencials propis de l'entitat.

Compten amb un excel·len quadre mèdic i instal·lacions i equipaments medicosanitaris de darrera generació per a garantir la millor qualitat assistencial.

Innovació: modernes instal·lacions i equipament de darrera generació per a garantir la millor atenció als nostres pacients.


Interconnexió i confidencialitat: els nostres centres estan interconnectats de manera que els metges poden consultar la història clínica informatitzada i disposar de tota la informació necessària per atendre'l en qualsevol de les nostres instal·lacions. Amb garantia de confidencialitat, oferint la màxima seguretat i eficàcia.


Accessibilitat: fàcil accés a un ampli nombre d'especialitats mèdiques. Amb total comoditat: en un mateix centre i amb un mínim temps d'espera.

Assistència continuada: els nostres professionals mèdics realitzen el seguiment personalitzat del pacient i, mitjançant la coordinació de totes les especialitats i el treball en equip, li ofereixen una assistència integral des de la infància fins a la vellesa.


Tracte personalitzat: saber escoltar, un principi básic per establir una relació de confiança entre metge i pacient.
Les diferents especialitats de que disposen els nostres centres cobreixen les principals necessitats assistencials mèdiques, organitzades en una estructura integrada que li evita haver de desplaçar-se a altres especialistes o centres.


Els nostres centres: