Avui més que mai...

Els nostres valors

Més a prop que mai

Han passat més de dos mesos des que la vida ens va canviar a tots. Desitgem que estigueu tots bé, estigueu junts o separats, sigueu gent gran, joves o nens. Nosaltres continuem intentant ser més a prop que mai per ajudar-vos: aquest és ara el nostre únic objectiu.

A les persones, els experts ens diuen que ens hem d'allunyar, pel bé de tots: dels nostres avis, amics, companys de feina... Els hem de fer cas, està clar, però és només actuant units i fent tots el mateix com tornarem a la normalitat. Separats però units. Lluny però a prop. Com els nostres metges, que des de la distància (amb trucades i videotrucades) continuen atenent totes les consultes.

Les empreses també tenim un paper important. Nosaltres som un grup banc-assegurador, banca i assegurances, dues activitats essencials, no només perquè ho digui el Govern sinó perquè les persones ens confien l'essencial: la seva salut, la seva casa, els seus estalvis, el seu negoci, el seu cotxe... en definitiva, les seves vides. Avui més que mai hem de ser a prop, ajudant i servint de noves maneres a les persones (videoperitatge, visites mèdiques no presencials...). La tecnologia juga a favor nostre i ens descobreix que som capaços de molt més del que crèiem.

La societat ens demana avui, com a persones i com a organitzacions, d'estar a l'alçada. Com a persones, us animem a totes a fer el correcte, a ser pacients i a valorar tot allò que és bo i que tenim a prop, que és molt.

Com a empreses, ja siguin bancàries o asseguradores, us resumim el que estem fent per col·laborar amb vosaltres i amb la societat. Perquè és al nostre ADN ajudar i és la nostra vocació ser a prop dels qui més ho necessiten.

Hem cedit MATERIAL MÈDIC al servei d'Emergències Mèdiques.
En nom del nostre Grup banc-assegurador i a través dels Centres Mèdics d'Agrupació, hem cedit per a l'atenció de pacients amb COVID19: un respirador, un ecògraf complet, un desfibril·lador, un aspirador, un monitor, un carro de cures i divers material fungible.
En aquests moments, qualsevol ajuda és poca i tot l'equip dels nostres Centres Mèdics i Dentals està abocat a continuar lliurant l'atenció de màxima qualitat a les urgències i els seguiments mèdics mínims imprescindibles, col·laborant en tot el possible per pal·liar els efectes d'aquesta crisi sanitària.
Hem aportat 300.000 € a un fons extraordinari de 37 milions per a la creació d'una assegurança de Vida per al personal sanitari.
És una iniciativa que UNESPA, Associació Empresarial de l'Assegurança, duu a terme amb més de 100 companyies d'assegurances que s'han ofert a participar i que té per objectiu la constitució d'una assegurança col·lectiva de vida, les cobertures del qual seran una indemnització per defunció i un subsidi per hospitalització del personal sanitari que està lluitant directament contra el Coronavirus. Trobareu més informació a la xarxa amb el nom #ElSeguroDeLosSanitarios.
Hem millorat les NOSTRES ASSEGURANCES per continuar protegint-vos: més cobertures, ajuts i possibilitats d'ajornar els pagaments de rebuts.
Hem ampliat les cobertures de les nostres assegurances de Salut per cobrir l'Assistència Sanitària en casos de Coronavirus: urgències, ingressos, test justificats segons criteris definits (veure FAQ sobre assegurances de salut).
Encara que les pandèmies no estan cobertes per les assegurances, a GACM cobrirem l'atenció mèdica i la defunció a través de les nostres assegurances de Salut i Decessos.
Estem preparant mesures addicionals per facilitar la flexibilització del pagament de primes dels clients que ho necessitin.
A través de la Fundació del Grup ACM Espanya, els clients que tinguin una situació de vulnerabilitat temporal poden sol·licitar ajuda al nostre Fons de Solidaritat.
Hem posat en marxa AJORNAMENTS EN ELS PAGAMENTS de la hipoteca.
Acollint-nos a la mesura de la moratòria prevista en el Reial Decret-llei 8/2020, de 17 de març, oferim ajornar el pagament de la hipoteca a particulars que es quedin sense feina, i a autònoms/professionals que tinguin una caiguda substancial en les seves vendes, de més del 40% (consultar condicions específiques).
El Grup ACM Espanya i TARGOBANK donen 9.000 € als Bancs d'Aliments de Barcelona, Madrid i València.
Les empreses asseguradores del Grup ACM Espanya, representades per les marques Agrupació i Atlantis, i l'entitat financera TARGOBANK, totes integrants del grup bancoasegurador de Crédit Mutuel Alliance Fédérale a Espanya, realitzen la donació de 9.000 € als Bancs d'Aliments de Barcelona, Madrid i València per col∙laborar en l'ajuda als qui més ho necessiten en aquesta situació d'emergència sanitària. Per a més informació sobre aquesta iniciativa prem aquí.

 

Volem continuar fent més per tu, per la societat i pels que més ho necessiten.

 

Perquè mentre haguem de ser tots tan lluny, volem ser més a prop que mai.

 

1 La nostra responsabilitat amb els nostres ens defineix: no només companys i aquells qui confien en nosaltres, també els qui un dia van entrar preguntant i els qui no van voler quedar-se. Cada persona que ens ha contactat ens ha mostrat alguna cosa, ens ha inspirat. Ells també són part de nosaltres.
2 Mai no et deixarem sol/a. Busquem sempre opcions perquè no et falti res, solucionem el que no ha funcionat i creem oportunitats per a tu.
3 La transparència continua sent el nostre emblema, ara més que mai. Si ho fem bé, ens n'alegrem, però si ho fem malament, ho reconeixem, aprenem i canviem.
4 Donem suport als teus plans i il·lusions, busquem alternatives, esquivem obstacles. No som aquell problema a evitar, sinó aquell punt on donar-te suport.
5 Col·laboració és el nostre segon nom. Una empresa que aboca a la societat una part del que ella li dona. Que aporta tranquil·litat, confiança i il·lusió, que busca que d'altres aconsegueixin el que volen; que ningú no es pari, que sempre avancem.
6 Beques, ajuts, publicacions, iniciatives, premis... Somiem amb un món millor i el creem a través de la nostra RSE i la nostra Fundació.
7 El compromís amb la salut personal, professional i econòmica de les persones i amb la seva protecció a tots els nivells ens mou. És la nostra responsabilitat i el nostre afany. També el nostre assoliment més gran.
8 L'actitud és palpable en cada company que atén, en cada proposta que sorgeix, en cada oferta que surt. Això no es compra ni s'ensenya, senzillament es porta; es té. Es mostra.
9 El que va néixer com una “Associació per al Pa” fa més de 150 anys per pal·liar les conseqüències d'una crisi econòmica i alimentària que afectava els seus veïns és, avui, anys més tard, un grup amb la mateixa cultura cap a les persones, una cosa que s'ha vist reforçada amb la integració d'altres empreses amb el mateix esperit. Sempre tu en el centre de tot. Sempre nosaltres per acompanyar-te.
10 No naixem apresos. Anem guanyant experiència amb els anys, els avatars i els triomfs. El que som avui és gràcies als qui ens van dir alguna cosa ahir. I als qui escoltem avui ens garanteixen un demà.