Sol·liciti més informació

Si t’interessa rebre més informació, emplena el formulari següent amb les teves dades. Ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

AGRUPACIÓ AMCI D'ASSEGURANCES I REASSEGURANCES, S.A., actua com a responsable del tractament de les dades de caràcter personal que s'han recollit a través d'aquest formulari. Les finalitats del tractament són: valoració, selecció i tarificació de riscos; subscripció i execució del contracte d'assegurança; la possible consulta als sistemes d'informació creditícia Asnef ( www.asnef.com ) per conèixer la teva capacitat financera i poder oferir-te productes i/o serveis adequats a tu; l'elaboració de perfils amb finalitats actuarials, anàlisi de mercat, probabilitat del frau i perfils comercials sense decisions automatitzades; i, en cas d'haver-ho consentit, enviament de butlletins electrònics i de publicitat del grup d'empreses de Crédit Mutuel Alliance Fédérale (consultables a www.grupo-acm.es ) i de terceres empreses dels sectors informats en la nostra Política de Protecció de Dades . Drets: accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació. Pots consultar la resta d'informació complementària en la nostra Política de Protecció de Dades .
Consento lliurement i inequívocament l'enviament de butlletins electrònics i de comunicacions comercials amb avantatges i promocions de productes i serveis dels quals pugui beneficiar-me: