La importància del quadre mèdic a l'hora de triar una assegurança de salut

Descobreix tots els motius pels quals has de quedar-te amb una assegurança de salut amb un bon quadre mèdic

La importància del quadre mèdic a l'hora de triar una assegurança de salut
Cada vegada hi ha més persones que contracten una assegurança mèdica amb un doble objectiu: reduir el temps d'espera per ser ateses i triar quin serà l'especialista que les tractarà. Contractar una assegurança mèdica és un pas important per poder protegir la teva salut i la de la teva família.

En un presa de decisió en què cal tenir en compte tants factors, el quadre mèdic serà un element clau que t'ajudarà a distingir què és el que ofereix cada assegurança i et mostrarà tots els serveis concertats.

Què és el quadre mèdic?

En les assegurances de salut, el quadre mèdic és la xarxa de professionals, centres, clíniques i serveis de salut que estan concertats amb una companyia d'assegurances determinada: metges d'atenció primària, metges especialistes, centres d'urgència, serveis de proves diagnòstiques...

Com pots trobar una assegurança de salut amb un bon Quadre Mèdic?

L'assistència sanitària que rebis estarà subjecta a les condicions particulars i generals de la pòlissa d'assegurança que hagis contractat. Per això, és molt important que trobis l'assegurança que s'adapti millor a les teves necessitats.

 • Què t'ofereixen? Consulta els quadres mèdics que t'ofereixen les diferents entitats asseguradores i selecciona aquells que ofereixin els especialistes, centres i serveis que més s'ajustin a les teves necessitats, sigui per proximitat, per confiança o per instal·lacions.
 • Quina és la millor? Queda't amb l'assegurança mèdica que millor s'ajusti a les teves necessitats.

Quins són els avantatges d'un bon quadre mèdic?

 1. Els especialistes
  Un dels avantatges de triar un bon quadre mèdic és que disposes d'un ampli ventall d'especialistes entre els quals escollir. Així, si comproves que el metge que t'atén actualment està inclòs en el quadre mèdic, no hi hauràs de renunciar.
 2. La proximitat dels centres
  Un altre dels avantatges de contractar una assegurança amb un bon quadre mèdic és que pots assegurar-te que els centres oferts estiguin a prop de casa teva, per evitar desplaçaments innecessaris, i que disposin de les últimes tecnologies.
 3. Els serveis que necessites
  Finalment, si tries una assegurança adaptada a les teves necessitats, et garanteixes que cobreixi les especialitats i els serveis que necessites. Moltes vegades contractem una assegurança mèdica i després descobrim que no inclou especialitats com, per exemple, les medicines complementàries.
 4. Evitar llargues esperes
  Si la teva assegurança inclou un bon quadre mèdic, podràs evitar llargues esperes ja que els centres inclosos no estaran saturats. D'aquesta manera, rebràs la millor atenció mèdica i el tractament que necessitis de forma ràpida.

7 símptomes per saber que has de canviar d'assegurança mèdica per aconseguir un bon quadre mèdic

No t'agrada la cobertura mèdica que estàs rebent? Sents que la teva assegurança no cobreix el que més necessites? Si et passa tot això, ha arribat el moment de canviar d'assegurança mèdica i trobar la modalitat que tingui el quadre mèdic que millor s'ajusti a les teves necessitats.

 1. La teva assegurança mai no inclou el metge que t'agrada
 2. Has de desplaçar-te molt per trobar un centre que t'atengui
 3. L'assegurança no inclou les proves diagnòstiques que necessites
 4. Els centres inclosos en el quadre mèdic de la teva companyia d'assegurances no tenen les últimes tecnologies
 5. La teva assegurança no inclou metges de prestigi
 6. No tens un bon seguiment
 7. Sents que l'oferta de centres de la teva assegurança és limitada tant en quantitat com geogràficament

Que ofereix el quadre mèdic d'Agrupació?

Què ofereix?
A Agrupació t'oferim més de 38.000 especialistes i professionals sanitaris, amb més de 2.000 metges de medicina general, més de 1.500 pediatres i més de 2.000 ginecòlegs. A més, també tenim prop de 180 clíniques, 200 centres mèdics i centres propis que compten amb un excel·lent quadre mèdic i instal·lacions i equipaments medicosanitaris d'última generació perquè rebis la millor assistència mèdica.

A més, el quadre mèdic d'Agrupació inclou també una àmplia varietat de mitjans de diagnòstic que et permetran obtenir el resultat més exacte en molt poc temps perquè rebis el millor tractament possible.

Quins són els beneficis d'Agrupació?

 1. El seu quadre mèdic té els metges i centres de l'especialitat que necessitis, incloent-hi els de més prestigi.
 2. Agrupació ofereix assistència mèdica d'urgències les 24 hores del dia, a la qual podràs accedir amb la teva targeta sanitària sense necessitar autorització prèvia.
 3. Disposes de centres mèdics equipats amb les millors tecnologies.
 4. El quadre mèdic d'Agrupació inclou una gran varietat de proves diagnòstiques per tractar-te amb exactitud i rapidesa.
 5. Gaudeixes dels beneficis del SOAM, un servei telefònic disponible les 24 hores que resoldrà les teves consultes mèdiques i t'ajudarà a trobar especialistes del quadre mèdic.

 

Més Informació

Rebi més informació sobre les nostres assegurances

Aquest camp és obligatori
Error Teléfono debe tener 9 dígitos
Aquest camp és obligatori
Debe marcar la casilla de aceptación de recibir información
Aquest camp és obligatori
Si us plau, abans de continuar llegeix atentament la Política de Protecció de Dades del Grup ACM Espanya.