Centre Dental

Centro dental en Barcelona

Ubicat al centre de Barcelona, li ofereix tots els tractaments odontològics amb les tècniques més innovadores per millorar la seva salut oral.

Pau Claris, 102
08009 Barcelona

Tel.: 934 816 060
Fax: 933 022 585
Horari: de 8 a 21 h de dilluns a divendres
L1, L2, L3, L4
Catalunya
H12, 7, 22, 28, 39, 45, 47, 50, 54, 62, 66, 16, V17, 24, 41, 42, 55, 141, 67, 68
Diputació/Pau Claris

Com arribar

Centre Dental li ofereix tots els tractaments odontològics perquè vostè gaudeixi d'un somriure sa i lluminós.

Tecnologia innovadora i un ampli ventall d'especialitats

Un dels principals atractius del centre és que inclou pràcticament totes les especialitats odontològiques existents. Això fa possible que qualsevol persona pugui accedir indistintament als tractaments odontològics que necessiti, des d'una higiene bucal fins a una cirurgia maxil·lofacial, passant per tractaments estètics i restauradors. I tot amb les tècniques més innovadores per millorar la seva salut oral i els millors especialistes per aconsellar-li en el seu tractament.

Sedació

Possibilitat de realitzar tractaments amb sedació.

Finançament a la seva mida (fins a 12 mesos sense interessos)

L'acord de col·laboració amb Cofidis permet finançar els tractaments que superin els 150 €. Aquesta col·laboració permet a moltes persones disposar de tractaments als quals d'una altra manera no podrien accedir.

Urgències

De dilluns a divendres de 8 a 21 h.

Ortodòncia Invisible

Invisaling. Ens avala una experiència de més de 10 anys en l'ortodòncia invisible, sense ferros, sense *braquets i sense dolor.

Ortodòncia lingual

Nova tècnica totalment invisible.

Pròtesi d'última generació

Corones de Zirconi: pròtesi sense metall totalment biocompatibles que ofereixen la màxima estètica sense perdre resistència.

Qualitat professional i humana

El Centre Dental no només posa a la seva disposició un ampli ventall d'especialitats odontològiques, sinó que ho fa sense perdre de vista l'atenció en el tracte humà que caracteritza a Agrupació. Un equip de més de 20 professionals conforma la plantilla del quadre facultatiu del centre, i tots ells tenen un objectiu comú: aconseguir que el pacient rebi, en tot moment, una atenció d'autèntica qualitat humana i així proporcionar-li un tracte el més personalitzat possible.

Nova Web

Visiti la nova web dels Centres propis Agrupació