Centre Aribau

Centro Aribau

Ubicat en ple centre neuràlgic de Barcelona, el Centre posa a la seva disposició una completa "carta" mèdica.

Aribau, 168 (entre Còrsega i París)
08036 Barcelona
 
Tel.: 932 810 000
Fax: 932 810 001
Horari: de 8 a 21 h de dilluns a divendres
L3, L5
Provença
54, 58, 66, 67, 68, 64, 37, 63, 27, 32, 33, 34, 6, 7, H8
Públic a l'edifici

Com arribar

Ubicades en ple centre neuràlgic de Barcelona, les instal·lacions del Centre Mèdic Agrupació del carrer Aribau posen a la seva disposició una completa "carta" mèdica. Ginecologia, pediatria, dermatologia, podologia... l'oferta d'aquest establiment sanitari comprèn pràcticament totes les especialitats que les persones puguin necessitar.

La filosofia del Centre Aribau està orientada a proporcionar la comoditat a l'usuari, que podrà trobar atenció a les seves necessitats en un únic espai. Per aconseguir-ho, s'han habilitat unes instal·lacions de 800 metres quadrats que incorporen tota mena de detalls: des d'una zona integrada per a les àrees de ginecologia i obstetrícia fins a un quiròfan de cirurgia ambulatòria, sense perdre de vista que la finalitat principal del centre és proporcionar un tracte professional i humà.

Un gran ventall d'especialitats

Un dels principals atractius del centre és que inclou pràcticament totes les especialitats medicoquirúrgiques i altres disciplines complementàries (siguin estrictament mèdiques o bé especialitats relacionades amb aquestes). Això fa possible que qualsevol persona es pugui visitar indistintament al ginecòleg, al metge de capçalera, al podòleg o al pediatre, entre moltes altres possibilitats. Per exemple, fer-se una mamografia o demanar hora per al radiòleg són altres opcions que aquest centre integral posa a l'abast de tots els pacients.

Qualitat professional i humana

El Centre Aribau no només posa a la seva disposició un ampli ventall d'especialitats mèdiques, sinó que ho fa sense perdre de vista l'atenció al tracte humà que caracteritza Agrupació.

Un equip de més de 100 professionals conforma la plantilla del quadre facultatiu del centre, i tots ells tenen un objectiu comú: aconseguir que el pacient rebi, en tot moment, una atenció d'autèntica qualitat humana i proporcionar-li un tracte personalitzat.

 

 

Nova Web

Visiti la nova web dels Centres propis Agrupació